Koronapass

Det bekrefter ordfører Gunnar Wilhelmsen Ap i Tromsø overfor TV 2. Dette skaper et voldsomt press for at folk skal godta eksperimentelle vaksiner med mange bivirkninger og for unge noe som blir stadig tydeligere i siste instans for å kreve koronapass og tvangsvaksinering.


Actuel Panosundaki Pin

Nå står aktørene klare til å.

. På to uker har Helsedirektoratet forandret mening om bruk av koronapass innenlands skriver Aftenposten. For det er dit vi skal dyttes og trues. Det er en trend at vi nå skal skylde på dem som ikke er vaksinert som har utviklet seg til at vi skal ha et koronapass.

Det er utbredelsen av omikronvarianten som har fått direktoratet på andre tanker. Folkehelseinstituttet FHI har tidligere anbefalt bruk av koronapass som kontaktreduserende tiltak. November var direktoratet positive men 7.

EUs plan har helt siden 2018 vært å innføre vaksinepass i 2022. Mens en rekke europeiske land deriblant Sverige har tatt i bruk koronapass for å holde samfunnet åpent er norske myndigheter avventende. Når den blir brutt finnes det ingen slik grense mer folket vil da til stadighet bli utfordret av makthaverne som igjen vil argumentere for at det er i den godes tjeneste av man innfører ulike tiltak som gradvis fratar befolkningens demokratiske rettigheter.

Til NRKs Dagsnytt 18 onsdag framholdt FHI-direktør Camilla Stoltenberg at de har vurdert om koronapass bør brukes som et middel for å bremse smitterisikoen blant uvaksinerte. Innføring av koronapass er å gå over en absolutt grense. Tromsø-ordfører regner med å innføre koronapass fredag.

Et koronapass kunne antakelig gjort at smittetrenden for delta snudde. Bildet er fra 12. Juli da Frankrike innførte bruk av.

Jeg stiller spørsmål ved. Etter at flere land vurderer vaksineplikt og andre strenge tiltak som nedstengning øker salget av falske koronapass. Desember mener direktoratet at slikt pass ikke har noen hensikt.

Med omikronvarianten i Norge ville koronapass gitt falsk trygghet mener assisterende helsedirektør Espen Nakstad.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel